Starten van Support op afstand

Volg eerst deze stappen alvorens je onze supportafdeling belt

• Sluit een toetsenbord en muis aan op de Chromebox

Zet je Chromebox aan en let op!

Wanneer je dit scherm zit van ‘Kiosk’ druk je op CTRL + ALT + S

Daarmee kom je in het Chrome Dashboard

Login op je Chromebox met je verkregen Chromebox account. Dat ziet er meestal als volgt uit bedrijfsnaam@dodo.nl

Voer daarna het bijbehorende wachtwoord in.

Nu krijg je je Chromebox Dashboard.

Staat er een browservenster open (zoals op de foto) ga dan naar de volgende stap.

Zo niet, klik dan eerst onderin op het middelste icoon van Google Remote.

Klik rechtsboven op het Google remote desktop icoon. Deze staat naast de adresbalk.

Kies dan voor Externe ondersteuning.

En daarna klik je op de knop ‘Code genereren’.

Je krijgt dan een code welke wij nodig om je van afstand te kunnen helpen.

Bel nu onze supportafdeling 0226 39 5582 en we kunnen van start.